Schrijfhulp

‘Enkel wat uit het hart komt kan en ander hart raken’ - Patrick Mundus

Naast het helpen opdiepen/schrijven van jouw persoonlijke verhaal kan ik je ook helpen met het ontwikkelen van zakelijke teksten.
Teksten zijn vaak standaard in plaats van ‘uit het hart’ geschreven. Dat is veilig, maar geeft vaak niet jouw essentie weer. Ik laat je tekst kloppen bij wie je bent. Ik praat met je tot ik duidelijk heb, wat jou onderscheidt van de ander. Als jij dicht bij jezelf durft te komen, kan ik bezielde teksten met of voor je maken. Ik probeer je weer bewust te maken van je eigen stem om díe vervolgens uit te dragen. Je zult daarmee passende bezoekers aantrekken.

Als ik je help met het maken van een tekst, gebruik ik tijdens mijn interview met jou de basis van Sinek’s Golden Circle. Ik wil weten:

  • Waarom je het doet (why!)
  • Wat je doet (what)
  • Hoe je dat doet (how)

De Gouden Cirkel laat je zien waarom het van betekenis is de WHY centraal te stellen: waarom doe je als organisatie wat je doet? Het gaat daarbij om die dingen waar je als bedrijf in gelooft. Wat zijn je echte drijfveren? Als je ergens je hart en ziel in stopt en betekenis vindt in wat je doet, kun je groeien.

Hebben we bovenstaande duidelijk gekregen, dan schrijf ik het verhalend voor je op. omdat ik geloof in de kracht van verhalen.

Natuurlijk kan ik ook alleen tekstcorrectie voor je uitvoeren. Ik verbeter dan je typefouten, spelling, grammatica, consistentie en grammatica. Ook maak ik inhoudelijke onduidelijkheden helder.